Hela Sveriges stugsajt

Annonsvillkor

När du sätter in en annons på fritiden.se godkänner du följande villkor:

  1. Du ansvarar för hela innehållet i din annons. Samtliga uppgifter som du fyller i måste vara korrekta och sanningsenliga. Skulle det framkomma felaktigheter kommer din annons att tas bort.
  2. Du ger ditt medgivande för publicering av den information som du angivit, detta inkluderar även kontaktinformation, på fritiden.se Internet site och eventuellt också andra ställen i gott syfte att nå ännu fler som kan hyra ditt objekt.
  3. Du ger ditt medgivande till användandet av cookies.
  4. Du eller din familjemedlem måste äga och/eller administrera objektet/objekten som du annonserar på fritiden.se.
  5. Du personligen eller ditt företag är ansvarig för innehållet i din annons.
  6. Du får inte ange någon information som kan upplevas som kränkande, stötande, diskriminerande eller fördomsfull. Vi förbehåller oss rätten att granska och ta bort material från publicering utan att vidare motivera detta.
  7. Du får ej publicera någon annans material på fritiden.se, t.ex. bilder och texter som ej är dina egna. Bara om du har deras tillåtelse.
  8. Det är endast tillåtet att annonsera ett objekt per annons. Detta gäller även campingar, stugbyar och andelsbostäder. Du kan lägga in fler annonser om du har fler objekt (detta görs på admin-sidorna).
  9. För annonser om lägenheter måste det tydligt framkomma i annonsen att det är frågan om en uthyrning av semesterbostad inom en begränsad tid.
  10. Kostnaden är 380 kr per objekt och år (inkl. moms). För varje objekt kan du ha upp till tre typer av annonser: Uthyres, Semesterbytes och/eller Säljes. Betalningsperioden är ett år. Ingen återbetalning sker om objektet inaktiveras eller tas bort innan dess att betalningsperioden tagit slut. För att förlänga ytterligare ett år så måste ny betalning ske innan den pågående betalningsperioden tagit slut (email påminnelser skickas). Om ingen betalning gjorts då så inaktiveras objektet automatiskt (det kan senare aktiveras igen). Vi tar ingen provision för förmedling av uthyrning, semesterbyten, eller säljes.

Gå tillbaka till föregående sida