Hela Sveriges stugsajt

Vad säger andra om fritiden.se?

Gå tillbaka till föregående sida

Jag har haft min stuga för uthyrning genom fritiden sedan 2007. Sidan har förbättrats vid uppdatering och man får bra information när förändringar sker och snabba svar när man frågar om något. Min stuga har varit bra uthyrd och därför vill tacka för att jag får vara med. Tack från Objekt 3865 Gunilla i Falun

Gunilla Nordlinder, Annonsör

Hej...jag tycker att det fungerar fantastiskt bra med uthyrning genom FRITIDEN!! Har bara gott att säga!!! Och alla hyresgästerna är jättetrevliga!! Tack tack....Bettan Börjesson Hovenäset

Bettan Börjesson, Annonsör

Tack Ni har varit till jättemycket hjälp jag har fått bokat och är verkligen nöjd.

Christina Svärd, Annonsör

Tack! för en fantastiskt fint upplagd uthyrnings-sida. Det fungerar helt otroligt bra med kontakter, både med FRITIDEN och hyresgäster.

Gunilla Darwall, Annonsör

Tack för en mycket effektiv annonsering. Vi använder ingen annan kanal och har haft kunder sedan augusti förra året.

Birgitta Strandberg-Zerpe, Annonsör

Vi har i minst två år hyrt flera stugor gm er. Alltid till belåtenhet, bra information och trevliga värdar. Hoppas på ett bra 2007. Tack för ni finns.

Gun Johansson, Besökare

I'm one of the numerous advertisers who were lucky to discover Fritiden.se and receive the unvaluable help on behalf of Erik and his team who welcomed me to their site and showed their good-willness and a real love to what they do. I express my appreciation and emphasize that it was my first experience with the Swedish that has formed the best opinion about Sweden and its people.

Alfia, Annonsör

Hej, jag skall fatta mig kort. Denna sida får av mig 10+ av 10 möjliga!! En mycket "genomtänkt" sida!! Man får mycket tidiga träffar när man söker på div "sökmotorer" på nätet. Tack för att denna sidan FINNS!! mvh peter

Peter Lind, Annonsör

Tack Fritiden. Jag blir lika glad varje gång jag varit i kontakt med er, snabba svar på mina frågor/tjänster en stor honör för toppenservice. Tack!

Stensöns stugby, Monica S, Annonsör

Har varit med på er hemsida sedan starten och vill bara tacka för en väl fungerade sida som gett mig många nöjda kunder.

Berit Von Scheven, Annonsör

Tack för en bra hemsida som givit många trevliga uthyrningsveckor i sommar.

Margareta Haraldsson, Annonsör

Tack för att Ni finns. Underbar sida att hitta fritidshus på. Vi har genom Er hyrt 5 stugor i år och redan varit i två av dem. Allt funkade till 100 %. Nästa vecka åker vi igen till nästa objekt. Ävenså i fjor hyrde vi 3 stugor gm Er och flera på arbetsplatsen hittade också bra stugor. Nu är vi pensionärer och kan åka än mer. Tack säger Ann-Mari med äkta hälft

Ann-Mari Johansson, Besökare

Hej, jag tycker detta fungerar fantastiskt och jag får alltid svar av det jag frågar om, det är fin service

Inger Stenfelt, Annonsör

Vad säger andra om fritiden? Att det är i framtiden vi skall se på fritiden.se
En helskön sida som har fått fram många fina möjligheter till gäster att hitta rätt...

Birgitta Rasmuson, Annonsör

Takk for god service og gratulerer med en meget bra søkeportal. Fritiden.se fremstår som en ryddig og oversiktlig portal som er brukervennlig og lett å orientere seg i både for bruker og utleiger.

Jan-Thor Holgersen, Åmøy Fjordferie, Norge, Annonsör

Tack för en mycket bra sida.

Niklas Nilsson, Besökare

Tack Fritiden. Det är andra året jag är med som annonsör. Gäster jag hade förra året, återkommer i år. Kul!

Suzanne Johansson, Annonsör

I am overwhelmed with gratitude for the amazing help I received with my ad, we were stunned when we saw it in print. Your service is absolutely non-pareill, amazing! Thank you Erik Olsson, Thank you for having the ingenuity and guts to start Fritiden.se. and thank you for expanding your energy, time and good will on my behalf You have surely achieved greatness with advertisers as well as those who search for their dream vacation spot on your site.

Sylvia Rau, Annonsör

Tack för väldigt god service och jag måste säga att ni har verkligen de bästa annonserna!

Petra Hjalmarsson, Besökare

Än en gång - vilken service ni tillhandahåller! Även jag ska gå in på och skriva min eloge till fritiden - så att alla andra "nyfikna" också får ta del av vad jag tycker om er alldeles utmärkta sida och inte minst servicen som är något utöver det vanliga. Ett särskilt tack till Erik på fritiden för all värdefull hjälp du bistått mig med. Du har varit min "räddningsplanka" i många situationer. Tack, tack!

Siv Lindh, Annonsör

Med eran service och sidor för annonser kommer ni att gå långt. Tack för utmärkt samarbete.

Eilert Hedberg, Annonsör

Tack för hjälpen. Måste också tala om för dig att det är en mycket bra sajt du har lagt upp. Har annonserat på många "stugsajter" men aldrig haft så bra respons som hos Fritiden.se. Så grattis till en lyckat satsning.

Lisa / Resonans Förlag, Annonsör

Nu är nästan säsongen till enda och vi har haft ett bra bokningsår. Ville bara säja att jag är jättenöjd med sajten. Har fått många kunder och förfrågningar genom den. Jag hoppas på samma respons nästa år. Tack för samarbetet!

Gabriella Rönnow-Nielsen, Trelleborgs Turistbyrå, Annonsör

Finns inte så mycket mer att tilläga, sidan är kanon.

Gösta Green, Annonsör

Grattis! Ni har lyckats. En mycket bra välorganiserat hemsida. Vi ska vara med i framtiden.

Monika Lindström, Annonsör

Jag ska passa på att tacka er för annonstjänsterna på fritiden.se. Jag har haft min annons ute på flera andra annonssajter, och då har jag bara fått något enstaka svar. Efter att min "efterlysning" kom upp på fritiden.se i torsdags kväll så har jag säkert fått 30-40 svar! Kanonbra! Nu har jag bara svårt att välja vilken stuga jag ska ta :)

Karl, Besökare

Med utsökt fingertoppskänsla för problematiken runt stuguthyrning har ni skapat ett enkelt och mångsidigt verktyg som fungerar lika bra för gäst som för uthyrare. Det är bara att gratulera till ett mycket gott jobb! Ett stort tack från oss på Dalslands stugförmedling

Gunnar Jansson, Dalslands stugförmedling, Annonsör

Två familjer har redan bokat sedan tidigare bara några dagar efter det att vi först lade in annonsen. Vi tycker att denna Boendesidan verkar vara den mest välorganiserade!

Winnie och Ola Holmström, Annonsör

Hej! Kul att Åland är med. Vi har märkt en mycket god respons för våra stugor. Trevlig Semester! hälsn. Robert/ Mellanvik Stugby

Robert Mansén, Annonsör

Hej! Vilken bra site! Annonsen här har gett en väldigt bra respons, även "tipsen från coachen" att lägga ut dom sista lediga veckorna har gjort att jag hyrt ut precis så mycket jag önskat. Tack för en väldigt bra sida! Soliga sommarhälsningar Maria.

Maria Gustafson, Annonsör

Nu är alla veckor bokade på dessa hus, det har gått mycket bra, och vi är mycket nöjda. Så vi hoppas på återseende nästa år igen.

Birgit Bamegård, Annonsör

Er hemsida fritiden.se är fantastiskt fint upplagd, en glädje att arbeta i, och lätt att hitta i.

Tuve Skånberg, Annonsör

Tackar för övrigt för en kanonsida som funkat mkt bra.

Carola Christiansen, Annonsör

Hej, vill bara säga vilken bra annonstjänst ni har. Allt fungerar perfekt och smidigt varje gång man ska ändra. Och era mail är trevliga!

Marie Hellgren, Annonsör

Tack för en jättebra sida, som har gett mig många bokningar.

Ewa Rehnberg, Annonsör

Tack !! En utmärkt sajt, som har räddat min semester, hittade en stuga på mindre än en vecka, fick många förslag. Det är så här det ska fungera.

Jakob de Ron, Besökare

Grattis och tack för en bra tjänst-har hyrt ut framgångsrikt nu 2 säsonger.

Andreas Wijkström, Annonsör

Jag har redan fått napp för 2 sommarveckor, jättekul.

Yvonne Jörnheim, Annonsör

Jag har fått bra respons och flera nöjda kunder, stort Tack!

Saga Fröjd, Annonsör

Några små synpunkter som jag värdesatt: 1. ni har förstått att "turism" kräver dygnet runt jour, 2 verkar arbeta kvalitativt på förbättring - tack för året som gått och lycka till i fortsättningen.

Barbro Rasmussen, Annonsör

Äntligen, En svensk hyres sajt med ambitioner att utnyttja tekniken för att underlätta för både annonsören och den som söker.... Enkelt, snabbt och tydligt. Inte minst verkar man klara av att hantera alla hustyper, från stuga till slott. Tror jag kommit rätt, hoppas även att den säljer också !

Johan B Sundberg, Annonsör

Ni har en jättefin uthyrningssida. Jag ska tipsa mina vänner om Er sida.

Yvonne Norell, Annonsör

Fick tips av en man jag stötte på när jag skulle ut till mitt ställe i skärgården om denna sida och jag måste säga att den är långt över förväntan. Min tur att tacka för snabb och smidig, välhanterad och snygg annonssida!

Gabriella da Silva, Annonsör

Eran sida fungerar jättebra. Har fått uthyrt allt jag vill i sommar.

Gunilla Gustafson, Annonsör

Jag gillar verkligen er sait. Toppen Suverän. Man får det man vill ha.

Kristina Bruno, Annonsör

Som norsk annonsör i Sverige så er stillingen 1-0 til Sverige.

Trond Eriksen, Annonsör

Måste meddela att jag är imponerad över hur effektivt ditt företag arbetar!

Ulla Rapazote, Annonsör

Jag ville bara tala om hur bra jag tycker denna sida är som annonsör. Den är enkel att sköta och folk verkar har sett den. Den har funkat jättebra för oss. Tackar och bockar. Hälsningar en mycket nöjd annonsör!

Lene Höglund, Annonsör

Har uppdaterat mina semesterstugor inför sommaren. FRITIDEN är lätt att gå in på, uppdatera och lägga in bilder. Snabba svar, trevligt bemötande. Ni ÄR BÄST!

Siv Holm, Annonsör

Jag har just lagt in en annons på er trevliga hemsida. Den är attraktiv, väl planerad och verkar fungera bra.

Fredrik Bernhardt, Annonsör

Jag tycker ni fått till en jättefin sida. Vi har fått en del bokningar och förfrågningar.

Nina Kindström, Annonsör

Fantastisk, mycket professionellt. Tack så länge.

Curt Roslund, Annonsör

Har varit inne och uppdaterat mina semesterstugor inför sommaren. Finner då att FRITIDEN är lätt att ta sej fram i och att den har en snygg och överskådlig layout GRATTIS. Det är dessutom trevligt och personligt att kommunicera med dej.

Ulla-Bella Hauffman, Annonsör

Positivt med fritiden är att man alltid får ett snabbt svar. Det är också väldigt lätt att hitta på er sida. Att få ett snabbt svar och att det är lätt att hitta det är sånt som är viktigt när folk annonsera eller leta stuga. Det är också väldigt enkelt att lägga in en annons hos er inget krångligt alls. Tack för en bra sida.

Louise Uddenbjörk, Annonsör

Vi har redan fått 3 nya uthyrningar. Tack för det Fritiden.

Barbro Lindeberg, Annonsör

Jag måste säga igen - vilken fin sajt ni fixat och bra mail till oss användare.

Kerstin Wennerström, Annonsör

Och grattis till en fantastiskt fin sajt!

Magnus Öunapuu, Besökare

Tittade in på hemsidan.....Jättefin och bra upplagd.

Gudrun Magnusson, Besökare

Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar!

Klicka här för att lägga in din annons idag